• Gratis bezorgd
 • Eigen opmaak programma
 • Spoedlevering
 • Klantwaardering: 8.7
Uw maatwerk designs online bewerken
Uw eigen designs online bewerken.
U heeft al een eigen stijl drukwerk en wilt deze online kunnen bewerken?
Stuur uw bestanden of drukwerkvoorbeeld en wij plaatsen deze in uw persoonlijke account. Pas daarna online zelf uw bestanden aan.

Nu ook uw eigen designs online bewaren én zelf aanpassen.

DrukwerkExpert biedt u ook de mogelijkheid om uw eigen designs online in uw persoonlijke archief te plaatsen. U kunt deze dan zelf daarna heel eenvoudig aanpassen in onze online Editor.

U werkt in de cloud en heeft u dus altijd toegang tot uw eigen bestanden.  Met uw persoonlijke inloggevens kunt u vanaf iedere computer gemakkelijk uw bestanden aanpassen.  


Inloggen bestaande klanten
Interesse? Maak een afspraak

Ideaal voor het midden en -kleinbedrijf

Bedrijven in het midden en kleinbedrijf die al beschikken over een eigen stijl drukwerk kunnen nu flink besparen op de kosten van het drukwerk. DrukwerkExpert biedt de mogelijkheid om uw designs in uw persoonlijke account te plaatsen waarna u deze zelf online kunt aanpassen.
Dat bespaart flink aan tijd en opmaakkosten én natuurlijk ook aan drukwerkkosten want DrukwerkExpert biedt altijd de laagste prijzen!

Interesse? Mail ons of bel (085) 04 91 455

Ideaal voor filiaalbedrijven en franschise-organisaties

Voor filiaalbedrijven en franchise-organisaties zijn er veel voordelen.

 • Optimale bewaking van uw huisstijl - Basisbestanden met uw design, logo's en huisstijl.  U bepaalt wat er mag worden gewijzigd door het filiaal.
 • Minder belasting voor het hoofdkantoor
 • Tijdwinst filiaalhouder - Het filiaal past zelf het bestand aan en bestelt deze direct online. Dat scheelt veel tijd.
 • Besparing op DTP-kosten en drukwerk.
Interesse? Maak nu een afspraak voor een demonstratie.

Zo eenvoudig werkt het

DrukwerkExpert maakt aan de hand van uw bestanden een persoonlijk archief voor u aan dat alleen te bereiken is door personen aan wie u toestemming geeft. Daarna kunnen deze geautoriseerde personen zelf eenvoudig online de drukwerkbestanden aanpassen en direct het nieuwe drukwerk bestellen.

U bepaalt zelf  wat er aan uw bestanden mag worden gewijzigd. Zo kan er bijvoorbeeld worden ingesteld dat een logo en kleuren van opmaakelementen niet verwijderd of verplaatst mogen worden maar wel de teksten.

U werkt in de cloud en hoeft geen software te installeren

Installatie van software is niet nodig. U werkt in de cloud en heeft met uw eigen inloggegevens vanaf iedere computer toegang tot uw bestanden, uiteraard via een beveiligde verbinding.

Veilig en overzichtelijk persoonlijk archief

Uw bestanden staan overzichtelijk gerangschikt in uw persoonlijke omgeving onder MIJN DESIGNS.


Gratis gebruik van de beeldbank

In uw ontwerp kunt u eigen foto's gebruiken maar ook foto’s uit onze beeldbank. Met 20 miljoen foto’s over alle denkbare onderwerpen is er ongetwijfeld een foto bij voor uw ontwerp.  Het watermerk in de foto’s wordt voor het drukken uiteraard verwijderd!


Helpdesk

De editor is op zich erg gebruiksvriendelijk maar om het u nog gemakkelijker te maken zijn er volop helpfiles en video's beschikbaar. Toch nog een vraag waar u niet uitkomt? Bel (085) 04 91 455 en wij helpen u direct!

Persoonlijke service staat centraal

DrukwerkExpert is een moderne online drukkerij maar dan wel met het serviceniveau zoals u dat gewend bent van de ouderwetse drukkerij om de hoek! Met 30 jaar ervaring op drukwerkgebied helpen wij u graag met uw vragen. Uw persoonlijke accountmanager staat voor u klaar!

De kosten

Voordat u online uw designs kunt bewerken moet DrukwerkExpert de bestanden in uw account plaatsen. Als u beschikt over Indesign-bestanden dan kunnen deze vrij snel door onze DTP-afdeling worden verwerkt.

Als u beschikt over andere bestanden of alleen een gedrukt voorbeeld heeft dan moet het bestand eerst éénmalig worden gemaakt door de DTP-afdeling.
DrukwerkExpert rekent afhankelijk van de hoeveelheid werk een kleine vergoeding hiervoor.

Daarna kunt u altijd zelf uw bestanden aanpassen en bespaart u dus flink aan ontwerpkosten. Daarnaast koopt u natuurlijk tegelijkertijd uiterst voordelig uw drukwerk in, want DrukwerkExpert rekent altijd de laagste prijzen!

Meer informatie?

Maak een account aan en test de editor door één van de vele standaard templates te bewerken.
Overtuigd van de gebruikersvriendelijkheid en meer weten over alle voordelen van online opmaken?  Bel (085) 04 91 455 of stuur een e-mail.

Persoonlijk advies Raadpleeg expert Offerte aanvragen
 • Gratis bezorgd
 • Eigen opmaak programma
 • Spoedlevering
 • Persoonlijke service
 • Bestandscontrole