• Gratis bezorgd
 • Eigen opmaak programma
 • Spoedlevering
 • Klantwaardering: 8.7
Vloer stickers DIN-B2
Vloer stickers DIN-B2 
Drukklaar bestand
aanleveren
Zelf online ontwerpen
Vloer stickers DIN-B2 
 • Enkelzijdig full colorDe getallen staan voor het aantal kleuren per zijde. Bij 4/0 wordt het papier aan n zijde met 4 kleuren (full color CYMK) bedrukt, de andere zijde is onbedrukt. Bij 4/4 worden beide zijden met 4 kleuren (CYMK) bedruktfull color bedrukt (4/0), de achterkant is onbedrukt.
 • Hoge kwaliteit met een briljante uitstraling
 • Gemakkelijk op te plakken
 • Bedrukt in hoogwaardige digitale druk.
 • Standaard geleverd inclusief matZonder glans. Op mat papier is tekst prettiger leesbaar omdat het minder reflecteerd. Als u veel tekst op uw drukwerk heeft is mat een goede keuze, indien u het fotomateriaal belangrijk vindt kunt u beter voor glanzend kiezen.
  Op glanzend papier komen kleurenfoto\'s mooier uit. Verder is het ook gewoon een kwestie van smaak.
  mat
  stroef beschermlaminaatDoor verzekeringen gecertificeerd tegen eventueel veroorzaakt lichamelijk letsel.

  Ongevoelig voor krassen en slijtage.

  Getest op stroefheid

  Antislipstructuur met relif op het oppervlak
  beschermlaminaat
  .
 • Wordt handzaam opgerold geleverd.
 • Voor kort en middellang gebruik*.
 • De vloerstickers altijd op een schone droge ondergrond aanbrengen

   *Info over lichtechtheid en levensduurDe lichtechtheid (bestendigheid van drukinkt tegen (zon-)licht) is afhankelijk van diverse lichtinvloeden zoals zonlicht, spiegels, reflectoren en lampen.

  De levensduur is erg afhankelijk van diverse factoren zoals ondergrond, de plaats waar de sticker wordt geplakt en de mate waarin er over het reclameoppervlak wordt gelopen.

  Er kunnen daarom helaas geen garanties worden gegeven m.b.t. de levensduur van vloerstickers.
  Info over lichtechtheid en levensduur
   

  EindformaatFormaat wat overblijft na afwerking en snijden. Eindformaat 50,0 x 70,0 cm
  AanleverformaatFormaat waarop bestanden moeten worden aangeleverd. Bij folders is dit het plano of uitgevouwen formaat plus 2 mm afsnee rondom. Voorbeeld: aanleverformaat folder A4 210x297 mm wikkelslag gevouwen: 214x301 mm.Aanleverformaat 50,4 x 70,4 cm (incl. 2mm afloopOm er zeker van te zijn dat er na het snijden geen delen van uw ontwerp wegvallen of lelijke witte randen ontstaan, moet u zorgen dat uw bestand aan alle zijden enkele mm groter is dan het gekozen netto formaat.

  Bij de meeste producten is dit 2 mm maar bij brochures bijvoorbeeld 5 mm. Laat uw opmaak dus helemaal doorlopen in de afsnede (aanleverformaat). Hierdoor zullen eventuele snijafwijkingen niet zichtbaar zijn.

  De afloop is in het aanleverformaat opgenomen. Zorg ervoor dat uw ontwerp gewoon doorloopt, dus geen wit kader rond het ontwerp plaatsen!!
  afloop
  )
  Bedrukking Enkelzijdig (4/0) full color CMYKKleurensysteem, bedoeld om met zo min mogelijk kleuren "alle kleuren" te kunnen weergeven. Cyaan, magenta, geel en zwart zijn drukkleuren. CMYK wordt uitsluitend gebruikt voor drukwerk. In tegenstelling tot RGB, dat uitsluitend voor weergave op een beeldscherm gebruikt wordt.CMYK
  Materiaal Vloersticker Binnenshuis:
  Wit, glanzend 80 PET-folieUitstekende hechting op een gladde ondergrond zoals bijvoorbeeld gepolijste stenen of tegels en marmer.

  Niet geschikt voor vaste vloerbedekking.

  Kan binnen 6 maanden aan n stuk worden verwijderd zonder resten
  Wit, glanzend 80 PET-folie
  .


  Vloersticker Buitenshuis:
  Wit, glanzend 80 PVC-folieuitstekende hechting op een ruwe ondergrond zoals stenen, asfalt en beton.

  Voor kort en middellang gebruik.

  Worden handzaam gerold geleverd.

  De samengestelde folie (bij de stickers voor buitenshuis) moet bij het aanbrengen worden verwarmd met een haardroger.

  Informatie over de levensduur vindt u hier boven.
  Wit, glanzend 80 PVC-folie
  .
  Contoursnede ContouruitsnedeHet uitsnijden van het beeld met een door u aan te geven snijcontour. Zie voor de specifaties het icoon bij onderstaande optieContouruitsnede mogelijk tegen meerprijs
  LevertijdDe levertijd is de tijd, in werkdagen, vanaf ontvangst van uw betaling tot aan de aflevering van uw bestelling.
  Weekenden en feestdagen tellen dus niet mee in de levertijd.
  Houdt u dus bij een eigen bankoverboeking rekening met een extra verwerkingstijd van minimaal n dag.

  Standaard en spoed orders
  Bestellingen geplaatst en direct via de shop online betaald vr 10.00 uur met correcte bestanden tellen voor die dag nog mee in de genoemde levertijd. Een spoedorder is alleen mogelijk als dit bij het product staat vermeld.

  Express-orders
  Indien bij het product ook een express-levering mogelijk is start de levertijd vanaf de volgende dag indien uiterlijk de voorgaande dag om 16.00 uur correcte bestanden zijn aangeleverd n de betaling is ontvangen.

  VOORBEELD: Als u maandag uiterlijk 16.00 uur FLYERS zou bestellen met Express-levering van 2 tot 3 werkdagen dan zal levering plaatsvinden op woensdag of donderdag.

  LET OP: Extra opties zoals bundeling en UV-lak verlengen de aangegeven levertijd!
  Levertijd

  Standaard 6-8 werkdagen

   
  PDFHet Portable Document Format, of kortweg PDF, is sinds ongeveer 1993 een de facto standaard voor de uitwisseling van elektronische documenten en formulieren die in hun oorspronkelijke vorm gereproduceerd moeten kunnen worden. PDF is een universele bestandsindeling waarmee lettertypen, afbeeldingen en lay-out van elk willekeurig brondocument behouden blijven, ongeacht het programma of het platform waarmee het document werd gemaakt, dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld HTML.\nBron: wikipedia.org/wiki/Portable Document FormatPDF Aanleveren in PDF/X-4:2008PDF-X-4:2008 is een standaard voorinstelling van PDF. De X staat voor eXchange; een PDF/X-document kan in principe door elke drukkerij verwerkt worden.

  Dit houdt bijvoorbeeld in dat enkel CMYK-kleuren gebruikt worden, dat alle fonts in de PDF aanwezig zijn, dat het document niet versleuteld is, etc. Let er wel op dat u wel zelf de afloopinstellingen nog moet ingeven, deze worden bij PDF/X niet standaard gexporteerd.
  X-4:2008
  , gn snijtekens, registratietekens en kleurenbalken toevoegen. ResolutieResolutie is in de informatica en in de digitale beeldbewerking een term die wordt gebruikt om het aantal gebruikte pixels op bijvoorbeeld een beeldscherm te beschrijven. Hoe hoger dat aantal, hoe hoger de maximale resolutie van het scherm. Bij drukwerk is de resolutie de hoeveelheid beeldpunten die de drukpers op het papier kan drukken per inch. Resolutie nodig t.b.v. drukwerk: 300-450 dpi bij 100% originele grootte. Bron: wikipedia.org/wiki/Resolutie (digitale beeldverwerking).\nResolutie Resolutie ten minste 300 dpi bij 100% originele grootte AfloopOm er zeker van te zijn dat er na het snijden geen delen van uw ontwerp wegvallen of lelijke witte randen ontstaan, moet u zorgen dat uw bestand aan alle zijden enkele mm groter is dan het gekozen netto formaat.

  Bij de meeste producten is dit 2 mm maar bij brochures bijvoorbeeld 5 mm. Laat uw opmaak dus helemaal doorlopen in de afsnede (aanleverformaat). Hierdoor zullen eventuele snijafwijkingen niet zichtbaar zijn.

  De afloop is in het aanleverformaat opgenomen. Zorg ervoor dat uw ontwerp gewoon doorloopt, dus geen wit kader rond het ontwerp plaatsen!!
  Afloop

  Voor al het drukwerk (met uitzondering van brochures) rondom 2 mm afloopOm er zeker van te zijn dat er na het snijden geen delen van uw ontwerp wegvallen of lelijke witte randen ontstaan, moet u zorgen dat uw bestand aan alle zijden enkele mm groter is dan het gekozen netto formaat.

  Bij de meeste producten is dit 2 mm maar bij brochures bijvoorbeeld 5 mm. Laat uw opmaak dus helemaal doorlopen in de afsnede (aanleverformaat). Hierdoor zullen eventuele snijafwijkingen niet zichtbaar zijn.

  De afloop is in het aanleverformaat opgenomen. Zorg ervoor dat uw ontwerp gewoon doorloopt, dus geen wit kader rond het ontwerp plaatsen!!
  afloop
  toevoegen, bij brochures rondom 5 mm toevoegen! Belangrijke (tekst-) informatie tenminste 5 mm van de randen plaatsen.

  Bekijk de video met uitleg.

  LetterfontsEen lettertype of letterfont is in de typografie een stilistisch samenhangende set tekens die meestal letters, cijfers en leestekens uitbeelden. De set kan ook andere symbolen bevatten of geheel daaruit bestaan, zoals in het geval van wiskundetekens. Veel tekstverwerkers geven de gebruiker de mogelijkheid verschillende lettertypen te kiezen, zoals Times New Roman, Garamond, Helvetica, Arial of Courier.Letterfonts Letterfonts moeten volledig worden ingesloten of omgezet naar krommen/contouren. KleurmodusDe hiernaast genoemde profielen beschrijven de kleurruimte van drukpersen.Kleurmodus FOGRA39 (ISO Coated V2) voor gestreken papier, FOGRA47 (PSO Ongecoat ISO12647) voor ongestreken papier. InktbezettingPapier kan slechts een bepaalde hoeveelheid inkt absorberen zonder dat dit leidt tot smetten, overzetten of blokvorming. Bestanden moeten worden aangeleverd in vier kleuren CMYK. De totale inktbezetting van deze vier kleuren mag in principe maximaal 300% zijn.

  U moet dus bij de opmaak niet alle kleuren op 100% zetten zoals: C=100% M=100% Y=100% K=100%. Dit veroorzaakt bovengenoemde drukproblemen.

  Om druk- en printwerk diepzwart te maken, gebruikt u in het ontwerp 100%K (zwart) en 50%C (cyaan). U hoeft dus geen geel en rood erbij te gebruiken aangezien dat verder geen enkele invloed op de kleur heeft. Voor printwerk is het iets minder van belang omdat overzetten vrijwel niet mogelijk is omdat er met toners wordt geprint.
  Inktbezetting
  Inktbezetting mag niet meer bedragen dan 300% Spelling en zetfoutenDrukwerkExpert bekijkt uw aangeleverde bestanden niet inhoudelijk op tekst en taal. Leest dus aub uw documenten zelf goed na.Spelling en zetfouten Spelling en zetfouten worden door DrukwerkExpert niet gecontroleerd. OverdrukingstellingenHet drukken van een kleur bovenop enige andere kleur(en) eronder. Staat in tegenstelling tot uitsparing/knock-out. Dit effect kan alleen handmatig ingesteld worden door ervaren dtp-ers, maar dient in CMYK bedrukking zoveel mogelijk achterwege te worden gelaten vanwege de onvoorspelbaarheid van deze kleureffecten.Overdrukingstellingen Overdrukinstellingen worden door DrukwerkExpert niet gecontroleerd. Transparanten Transparanten vanuit CorelDraw moeten worden verminderd Opmerkings- en formulierveldenOpmerkingen die bij of op het bestand worden geplaatst, worden bij de bestandscontrole verwijderd en niet opgevolgd of uitgevoerd.Opmerkings- en formuliervelden Opmerkings- en formuliervelden worden niet ingezien en verwijderd VouwlijnenVouwlijnen die u zelf toevoegt aan uw bestand en die afwijkend zijn van onze werktekeningen, worden niet gebruikt of opgevolgd.Vouwlijnen Vouwlijnen worden niet geverifieerd bij het afwerken FormaatPapierformaat: lengte- en breedte worden aangegeven in millimeters.Formaat De afzonderlijke pagina's van een folder zijn gebaseerd op het volledig opengevouwen formaatPapierformaat: lengte- en breedte worden aangegeven in millimeters.formaat (zie eindformaatFormaat wat overblijft na afwerking en snijden. eindformaat en aanleverformaatFormaat waarop bestanden moeten worden aangeleverd. Bij folders is dit het plano of uitgevouwen formaat plus 2 mm afsnee rondom. Voorbeeld: aanleverformaat folder A4 210x297 mm wikkelslag gevouwen: 214x301 mm.aanleverformaat).
  Om u het wat makkelijker te maken biedt DrukwerkExpert u stramienen voor diverse opmaakpakketten. Zo weet u zeker dat u uw bestanden op het juiste formaat en met de juiste vouwlijnen kunt aanleveren.

  Ook is er een PDF werktekening beschikbaar. Hierin vindt u alle technische specificaties.

  Opties
  Uploaden / ontwerpen
  Materiaal
  contour snede
  Levertijd
    Aantal Prijs
  1 € 42,89
  2 € 73,57
  3 € 90,41
  4 € 113,49
  5 € 136,13
  6 € 148,42
  7 € 168,82
  8 € 188,77
  9 € 208,32
  10 € 227,45
  11 € 246,15
  12 € 267,11
  13 € 288,07
  14 € 309,03
  15 € 330,00
  16 € 350,96
  17 € 362,00
  18 € 371,92
  19 € 391,77
  20 € 411,61
  21 € 431,45
  22 € 451,30
  23 € 471,13
  24 € 490,99
  25 € 510,82
  Toon meer prijzen
     
  Persoonlijk advies Raadpleeg expert Offerte aanvragen
  • Gratis bezorgd
  • Eigen opmaak programma
  • Spoedlevering
  • Persoonlijke service
  • Bestandscontrole