• Gratis bezorgd
  • Eigen opmaak programma
  • Spoedlevering
  • Klantwaardering: 9.1
Pizzeria conceptfolder A4 formaat
Pizzeria conceptfolder A4 formaat 
Pizzeria conceptfolder A4 formaat 
Open eindformaatFormaat wat overblijft na afwerking en snijden. eindformaat 297 x 210mm Gevouwen eindformaatDit is het gevouwen formaat van het product ná het snijden en bewerken. Gevouwen eindformaat 100 x 210mm Bedrukking Tweezijdig (4/4) full color CMYK Papier 135, 170 of 250 g/m2 glanzendGlanzend gecoat papier, de glans wordt bereikt door het machinaal aanbrengen van een strijklaag. Op glanzend papier komen kleurenfoto\'s mooier uit en op mat papier is tekst prettiger leesbaar omdat het minder reflecteerd. Als u veel tekst op uw drukwerk heeft ,is mat een goede keuze, indien u het fotomateriaal belangrijk vindt kunt u beter voor glanzend kiezen. Verder is het ook gewoon een kwestie van smaak.glanzend Levertijd na betaling en akkoord proef

7-8 werkdagen

  Transport Prijzen zijn incl. transport - aflevering via UPS

  Overige opmaakvoorwaarden  Betaling en levering

Het bestelproces
 - Kies een kleurstelling
-  Kies een opmaakstijl
-  Kies een logostijl
-  Kies de gewenste foto's
-  Kies de oplage
-  Klik "stop in winkelmandje"
-  Vul uw klantgegevens in en kies uw betaalwijze
-  Als laatste stap kunt u in het uploadscherm uw teksten versturen, logo's en eventueel uw eigen foto's
U ontvangt daarna direct per email een bevestiging met uw ordernummer.
Teksten e.d. kunt u ook per per email sturen onder vermelding van het ordernummer.

(Teksten uitsluitend digitaal aanleveren, bijvoorbeeld in een mail of bijgeleverd Word of Excell bestand. Als u de teksten niet digitaal kunt aanleveren wordt een toeslag van 35,- berekend voor het typewerk. Dit geldt uitsluitend voor nieuwe folders en niet voor beperkte wijzigingen in een eerder bij ons bestelde barbecue-folder)

 

Bekijk voorbeeldfolder
PDFHet Portable Document Format, of kortweg PDF, is sinds ongeveer 1993 een de facto standaard voor de uitwisseling van elektronische documenten en formulieren die in hun oorspronkelijke vorm gereproduceerd moeten kunnen worden. PDF is een universele bestandsindeling waarmee lettertypen, afbeeldingen en lay-out van elk willekeurig brondocument behouden blijven, ongeacht het programma of het platform waarmee het document werd gemaakt, dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld HTML.\nBron: wikipedia.org/wiki/Portable Document FormatPDF Aanleveren in PDF/X-4:2008PDF-X-4:2008 is een standaard voorinstelling van PDF. De X staat voor eXchange; een PDF/X-document kan in principe door elke drukkerij verwerkt worden.

Dit houdt bijvoorbeeld in dat enkel CMYK-kleuren gebruikt worden, dat alle fonts in de PDF aanwezig zijn, dat het document niet versleuteld is, etc. Let er wel op dat u wel zelf de afloopinstellingen nog moet ingeven, deze worden bij PDF/X niet standaard geëxporteerd.
X-4:2008
, géén snijtekens, registratietekens en kleurenbalken toevoegen.
ResolutieResolutie is in de informatica en in de digitale beeldbewerking een term die wordt gebruikt om het aantal gebruikte pixels op bijvoorbeeld een beeldscherm te beschrijven. Hoe hoger dat aantal, hoe hoger de maximale resolutie van het scherm. Bij drukwerk is de resolutie de hoeveelheid beeldpunten die de drukpers op het papier kan drukken per inch. Resolutie nodig t.b.v. drukwerk: 300-450 dpi bij 100% originele grootte. Bron: wikipedia.org/wiki/Resolutie (digitale beeldverwerking).\nResolutie Resolutie ten minste 300 dpi bij 100% originele grootte
AfloopOm er zeker van te zijn dat er na het snijden geen delen van uw ontwerp wegvallen of lelijke witte randen ontstaan, moet u zorgen dat uw bestand aan alle zijden enkele mm groter is dan het gekozen netto formaat.

Bij de meeste producten is dit 2 mm maar bij brochures bijvoorbeeld 5 mm. Laat uw opmaak dus helemaal doorlopen in de afsnede (aanleverformaat). Hierdoor zullen eventuele snijafwijkingen niet zichtbaar zijn.

De afloop is in het aanleverformaat opgenomen. Zorg ervoor dat uw ontwerp gewoon doorloopt, dus geen wit kader rond het ontwerp plaatsen!!
Afloop

Voor al het drukwerk (met uitzondering van brochures) rondom 2 mm afloopOm er zeker van te zijn dat er na het snijden geen delen van uw ontwerp wegvallen of lelijke witte randen ontstaan, moet u zorgen dat uw bestand aan alle zijden enkele mm groter is dan het gekozen netto formaat.

Bij de meeste producten is dit 2 mm maar bij brochures bijvoorbeeld 5 mm. Laat uw opmaak dus helemaal doorlopen in de afsnede (aanleverformaat). Hierdoor zullen eventuele snijafwijkingen niet zichtbaar zijn.

De afloop is in het aanleverformaat opgenomen. Zorg ervoor dat uw ontwerp gewoon doorloopt, dus geen wit kader rond het ontwerp plaatsen!!
afloop
toevoegen, bij brochures rondom 5 mm toevoegen! Belangrijke (tekst-) informatie tenminste 5 mm van de randen plaatsen.

Bekijk de video met uitleg.

LetterfontsEen lettertype of letterfont is in de typografie een stilistisch samenhangende set tekens die meestal letters, cijfers en leestekens uitbeelden. De set kan ook andere symbolen bevatten of geheel daaruit bestaan, zoals in het geval van wiskundetekens. Veel tekstverwerkers geven de gebruiker de mogelijkheid verschillende lettertypen te kiezen, zoals Times New Roman, Garamond, Helvetica, Arial of Courier.Letterfonts Letterfonts moeten volledig worden ingesloten of omgezet naar krommen/contouren.
KleurmodusDe hiernaast genoemde profielen beschrijven de kleurruimte van drukpersen.Kleurmodus FOGRA39 (ISO Coated V2) voor gestreken papier, FOGRA47 (PSO Ongecoat ISO12647) voor ongestreken papier.
InktbezettingPapier kan slechts een bepaalde hoeveelheid inkt absorberen zonder dat dit leidt tot smetten, overzetten of blokvorming. Bestanden moeten worden aangeleverd in vier kleuren CMYK. De totale inktbezetting van deze vier kleuren mag in principe maximaal 300% zijn.

U moet dus bij de opmaak niet alle kleuren op 100% zetten zoals: C=100% M=100% Y=100% K=100%. Dit veroorzaakt bovengenoemde drukproblemen.

Om druk- en printwerk diepzwart te maken, gebruikt u in het ontwerp 100%K (zwart) en 50%C (cyaan). U hoeft dus geen geel en rood erbij te gebruiken aangezien dat verder geen enkele invloed op de kleur heeft. Voor printwerk is het iets minder van belang omdat overzetten vrijwel niet mogelijk is omdat er met toners wordt geprint.
Inktbezetting
Inktbezetting mag niet meer bedragen dan 300%
Spelling en zetfoutenDrukwerkExpert bekijkt uw aangeleverde bestanden niet inhoudelijk op tekst en taal. Leest dus aub uw documenten zelf goed na.Spelling en zetfouten Spelling en zetfouten worden door DrukwerkExpert niet gecontroleerd.
OverdrukingstellingenHet drukken van een kleur bovenop enige andere kleur(en) eronder. Staat in tegenstelling tot uitsparing/knock-out. Dit effect kan alleen handmatig ingesteld worden door ervaren dtp-ers, maar dient in CMYK bedrukking zoveel mogelijk achterwege te worden gelaten vanwege de onvoorspelbaarheid van deze kleureffecten.Overdrukingstellingen Overdrukinstellingen worden door DrukwerkExpert niet gecontroleerd.
Transparanten Transparanten vanuit CorelDraw moeten worden verminderd
Opmerkings- en formulierveldenOpmerkingen die bij of op het bestand worden geplaatst, worden bij de bestandscontrole verwijderd en niet opgevolgd of uitgevoerd.Opmerkings- en formuliervelden Opmerkings- en formuliervelden worden niet ingezien en verwijderd
VouwlijnenVouwlijnen die u zelf toevoegt aan uw bestand en die afwijkend zijn van onze werktekeningen, worden niet gebruikt of opgevolgd.Vouwlijnen Vouwlijnen worden niet geverifieerd bij het afwerken
FormaatPapierformaat: lengte- en breedte worden aangegeven in millimeters.Formaat De afzonderlijke pagina's van een folder zijn gebaseerd op het volledig opengevouwen formaatPapierformaat: lengte- en breedte worden aangegeven in millimeters.formaat (zie eindformaatFormaat wat overblijft na afwerking en snijden. eindformaat en aanleverformaatFormaat waarop bestanden moeten worden aangeleverd. Bij folders is dit het plano of uitgevouwen formaat plus 2 mm afsnee rondom. Voorbeeld: aanleverformaat folder A4 210x297 mm wikkelslag gevouwen: 214x301 mm.aanleverformaat).
Opties
Uploaden / ontwerpen
Kies een opmaakstijl
Kies een kleurstelling
Kies een logostijl
Klik op "BEKIJK VOORBEELDFOTO'S"  en kies uw foto's uit onze beeldbank! 
Wilt u eigen foto's gebruiken? Vul hieronder dan in het betreffende veld de naam van de foto in. Op het einde van het bestelproces kunt u uw foto's uploaden.
Foto voorzijde
Bekijk voorbeeldfoto's
Foto 1
Bekijk voorbeeldfoto's
Foto 2
Bekijk voorbeeldfoto's
Foto 3
Bekijk voorbeeldfoto's
Foto 4
Bekijk voorbeeldfoto's
Foto 5
Bekijk voorbeeldfoto's
Foto 6
Bekijk voorbeeldfoto's
Foto 7
Bekijk voorbeeldfoto's
Foto 8
Bekijk voorbeeldfoto's
Foto 9
Bekijk voorbeeldfoto's
Foto 10
Bekijk voorbeeldfoto's
Foto 11
Bekijk voorbeeldfoto's
Foto 12
Bekijk voorbeeldfoto's
Foto 13
Bekijk voorbeeldfoto's
Foto 14
Bekijk voorbeeldfoto's
Foto 15
Bekijk voorbeeldfoto's
Foto 16
Bekijk voorbeeldfoto's
Foto 17
Bekijk voorbeeldfoto's
Foto 18
Bekijk voorbeeldfoto's
Foto 19
Bekijk voorbeeldfoto's
Foto 20
Bekijk voorbeeldfoto's
Aanleveren tekst: Digitaal per mail of Wordbestand geen extra kosten. Voor niet-digitaal aanleveren zoals per post, fax, scan e.d. 35,- toeslag voor typen van de tekst.
Kies een papierdikte
  Aantal Prijs
1250 € 210,00
2500 € 235,00
5000 € 290,00
10000 € 390,00
15000 € 500,00
20000 € 613,00
25000 € 720,00
30000 € 847,00
40000 € 1.080,00
50000 € 1.290,00
Toon meer prijzen
   
Persoonlijk advies Raadpleeg expert Offerte aanvragen
  • Gratis bezorgd
  • Eigen opmaak programma
  • Spoedlevering
  • Persoonlijke service
  • Bestandscontrole