• Gratis bezorgd
  • Eigen opmaak programma
  • Spoedlevering
  • Klantwaardering: 9.1
Ansichtkaarten DIN-LANG met eigen foto
Ansichtkaarten DIN-LANG met eigen foto 
Ansichtkaarten DIN-LANG met eigen foto 
Eindformaat 10,5 x 21,0 cm Aanleverformaat 10,9 x 21,4 cm (incl. 2mm afloop) Bedrukking Tweezijdig (4/4) full color CMYK Papier 300 en 400 g/m2 m.c. 
Glad gestreken papier. Eeenzijdig en dubbelzijdigBij 4/4 wordt het papier aan beide zijden met 4 kleuren (full color CYMK) bedrukt.dubbelzijdig UV-lakUV lak is een slijtvaste transparante glimmende laag voor extra bescherming n een extra luxe uitstraling. Afhankelijk van het soort drukwerk wordt het al aangebracht in de offsetpers of daarna in een speciale afwerkmachine. De lak verhard onder blootstelling van UV-licht, vandaar de naam.UV-lak of Glans/Matte folie mogelijk
280  g/m2 ChromokartonEnkelzijdig gestreken karton met een glanzend oppervlak. Standaard voorzien van een matte lak. Achterzijde beschrijfbaar. Chromokarton 
(voorkant glanzendGlanzend gecoat papier, de glans wordt bereikt door het machinaal aanbrengen van een strijklaag. Op glanzend papier komen kleurenfoto\'s mooier uit en op mat papier is tekst prettiger leesbaar omdat het minder reflecteerd. Als u veel tekst op uw drukwerk heeft ,is mat een goede keuze, indien u het fotomateriaal belangrijk vindt kunt u beter voor glanzend kiezen. Verder is het ook gewoon een kwestie van smaak.glanzend, achterkant schrijf- en bestempelbaar)
Eenzijdig UV-lak of Glans/Matte folie mogelijk
LevertijdDe levertijd is de tijd, in werkdagen, vanaf ontvangst van uw betaling tot aan de aflevering van uw bestelling.
Weekenden en feestdagen tellen dus niet mee in de levertijd.
Houdt u dus bij een eigen bankoverboeking rekening met een extra verwerkingstijd van minimaal n dag.

Standaard en spoed orders
Bestellingen geplaatst en direct via de shop online betaald vr 10.00 uur met correcte bestanden tellen voor die dag nog mee in de genoemde levertijd. Een spoedorder is alleen mogelijk als dit bij het product staat vermeld.

Express-orders
Indien bij het product ook een express-levering mogelijk is start de levertijd vanaf de volgende dag indien uiterlijk de voorgaande dag om 16.00 uur correcte bestanden zijn aangeleverd n de betaling is ontvangen.

VOORBEELD: Als u maandag uiterlijk 16.00 uur FLYERS zou bestellen met Express-levering van 2 tot 3 werkdagen dan zal levering plaatsvinden op woensdag of donderdag.

LET OP: Extra opties zoals bundeling en UV-lak verlengen de aangegeven levertijd!
Levertijd

300/400 g/m2Gram per vierkante meter. Dit duidt op het gewicht en de dikte van het papier. Voorbeeld: briefpapier is meestal tussen de 80-120 g/m2 en visitekaartjes zijn rond de 300 g/m2. Hoe hoger het getal, hoe dikker het papier.m2

250 g/m2
Standaard
5-6 werkdagen
Standaard
6-7 werkdagen Met UV lak/Folie
7-8 werkdagen
Met UV lak/Folie
8-9 werkdagen Recycled
6-7 werkdagen  
Achterzijde: Standaard ontwerp DrukwerkExpert
Opties
Uploaden / ontwerpen
Aantal foto's
Klik op "BEKIJK VOORBEELDFOTO'S"  en kies uw foto's uit onze beeldbank! 
Wilt u eigen foto's gebruiken? Vul hieronder dan in het betreffende veld de naam van de foto in. Op het einde van het bestelproces kunt u uw foto's uploaden.
Tekst en/of logo op voorzijde
Achterzijde ansichtkaart
Gewicht ansichtkaarten
  Aantal Prijs
100 € 71,70
250 € 71,84
500 € 74,40
1000 € 78,05
2500 € 105,59
5000 € 131,51
10000 € 207,65
20000 € 382,61
Toon meer prijzen
   
Persoonlijk advies Raadpleeg expert Offerte aanvragen
  • Gratis bezorgd
  • Eigen opmaak programma
  • Spoedlevering
  • Persoonlijke service
  • Bestandscontrole