• Gratis bezorgd
  • Eigen opmaak programma
  • Spoedlevering
  • Klantwaardering: 9.1
Ansichtkaarten 2 x DIN-LANG staand 1 x gevouwen met eigen foto
Ansichtkaarten 2 x DIN-LANG staand 1 x gevouwen met eigen foto 
Ansichtkaarten 2 x DIN-LANG staand 1 x gevouwen met eigen foto 
EindformaatFormaat wat overblijft na afwerking en snijden. Eindformaat 10,5 x 21,0 cm AanleverformaatFormaat waarop bestanden moeten worden aangeleverd. Bij folders is dit het plano of uitgevouwen formaat plus 2 mm afsnee rondom. Voorbeeld: aanleverformaat folder A4 210x297 mm wikkelslag gevouwen: 214x301 mm.Aanleverformaat 21,4 x 21,4 cm (incl. 2mm afloopOm er zeker van te zijn dat er na het snijden geen delen van uw ontwerp wegvallen of lelijke witte randen ontstaan, moet u zorgen dat uw bestand aan alle zijden enkele mm groter is dan het gekozen netto formaat.

Bij de meeste producten is dit 2 mm maar bij brochures bijvoorbeeld 5 mm. Laat uw opmaak dus helemaal doorlopen in de afsnede (aanleverformaat). Hierdoor zullen eventuele snijafwijkingen niet zichtbaar zijn.

De afloop is in het aanleverformaat opgenomen. Zorg ervoor dat uw ontwerp gewoon doorloopt, dus geen wit kader rond het ontwerp plaatsen!!
afloop
) Bedrukking Tweezijdig (4/4) full colorDe getallen staan voor het aantal kleuren per zijde. Bij 4/0 wordt het papier aan n zijde met 4 kleuren (full color CYMK) bedrukt, de andere zijde is onbedrukt. Bij 4/4 worden beide zijden met 4 kleuren (CYMK) bedruktfull color CMYKKleurensysteem, bedoeld om met zo min mogelijk kleuren "alle kleuren" te kunnen weergeven. Cyaan, magenta, geel en zwart zijn drukkleuren. CMYK wordt uitsluitend gebruikt voor drukwerk. In tegenstelling tot RGB, dat uitsluitend voor weergave op een beeldscherm gebruikt wordt.CMYK RilBij rillen wordt er in het papier halfdiep een vouwlijn aangebracht. Dit gebeurt meestal bij dikker papier. Als dikker papier zou worden gevouwen ipv gerild zou het drukwerk kleine scheurtjes gaan vertonen op de plek van de vouw. Het drukwerk wordt dus wel voorzien van een rillijn maar open (plano) geleverd. U kunt deze zelf makkelijk vouwen.Ril/vouw Wordt voorzien van een rilBij rillen wordt er in het papier halfdiep een vouwlijn aangebracht. Dit gebeurt meestal bij dikker papier. Als dikker papier zou worden gevouwen ipv gerild zou het drukwerk kleine scheurtjes gaan vertonen op de plek van de vouw. Het drukwerk wordt dus wel voorzien van een rillijn maar open (plano) geleverd. U kunt deze zelf makkelijk vouwen.ril en plano (ongevouwen) geleverd Papier 300 g/m2Gram per vierkante meter. Dit duidt op het gewicht en de dikte van het papier. Voorbeeld: briefpapier is meestal tussen de 80-120 g/m2 en visitekaartjes zijn rond de 300 g/m2. Hoe hoger het getal, hoe dikker het papier.m2 m.c.De aanduiding staat voor Machine Coated. Papier dat aan beide zijden voorzien is van een laagje met als resultaat een egaal glad oppervlak. Verkrijgbaar in mat en glans/gesatineerd. Bij glanzend mc krijgen de afbeeldingen meer nadruk. Mat mc glimt veel minder en straalt meer rust uit. Glanzend mc wordt het meest gebruikt bij folders en flyers.m.c. 
Glad gestreken papier. Eenzijdig en dubbelzijdigBij 4/4 wordt het papier aan beide zijden met 4 kleuren (full color CYMK) bedrukt.dubbelzijdig UV-lakUV lak is een slijtvaste transparante glimmende laag voor extra bescherming n een extra luxe uitstraling. Afhankelijk van het soort drukwerk wordt het al aangebracht in de offsetpers of daarna in een speciale afwerkmachine. De lak verhard onder blootstelling van UV-licht, vandaar de naam.UV-lak of Glans/Matte folie mogelijk
280  g/m2 ChromokartonEnkelzijdig gestreken karton met een glanzend oppervlak. Standaard voorzien van een matte lak. Achterzijde beschrijfbaar. Chromokarton 
(voorkant glanzendGlanzend gecoat papier, de glans wordt bereikt door het machinaal aanbrengen van een strijklaag. Op glanzend papier komen kleurenfoto\'s mooier uit en op mat papier is tekst prettiger leesbaar omdat het minder reflecteerd. Als u veel tekst op uw drukwerk heeft ,is mat een goede keuze, indien u het fotomateriaal belangrijk vindt kunt u beter voor glanzend kiezen. Verder is het ook gewoon een kwestie van smaak.glanzend, achterkant schrijf- en bestempelbaar)
Eenzijdig UV-lak of Glans/Matte folie mogelijk LevertijdDe levertijd is de tijd, in werkdagen, vanaf ontvangst van uw betaling tot aan de aflevering van uw bestelling.
Weekenden en feestdagen tellen dus niet mee in de levertijd.
Houdt u dus bij een eigen bankoverboeking rekening met een extra verwerkingstijd van minimaal n dag.

Standaard en spoed orders
Bestellingen geplaatst en direct via de shop online betaald vr 10.00 uur met correcte bestanden tellen voor die dag nog mee in de genoemde levertijd. Een spoedorder is alleen mogelijk als dit bij het product staat vermeld.

Express-orders
Indien bij het product ook een express-levering mogelijk is start de levertijd vanaf de volgende dag indien uiterlijk de voorgaande dag om 16.00 uur correcte bestanden zijn aangeleverd n de betaling is ontvangen.

VOORBEELD: Als u maandag uiterlijk 16.00 uur FLYERS zou bestellen met Express-levering van 2 tot 3 werkdagen dan zal levering plaatsvinden op woensdag of donderdag.

LET OP: Extra opties zoals bundeling en UV-lak verlengen de aangegeven levertijd!
Levertijd

300 g/m2

280 g/m2 Standaard
7-9 werkdagen
Standaard
7-9 werkdagen Recycled
7-9 werkdagen
 
Opties
Uploaden / ontwerpen
Aantal foto's
Klik op "BEKIJK VOORBEELDFOTO'S"  en kies uw foto's uit onze beeldbank! 
Wilt u eigen foto's gebruiken? Vul hieronder dan in het betreffende veld de naam van de foto in. Op het einde van het bestelproces kunt u uw foto's uploaden.
Tekst en/of logo op voorzijde
Achterzijde ansichtkaart
Gewicht ansichtkaarten
  Aantal Prijs
100 € 121,52
250 € 122,87
500 € 140,93
1000 € 149,06
2500 € 214,94
5000 € 291,08
10000 € 484,13
20000 € 977,00
Toon meer prijzen
   
Persoonlijk advies Raadpleeg expert Offerte aanvragen
  • Gratis bezorgd
  • Eigen opmaak programma
  • Spoedlevering
  • Persoonlijke service
  • Bestandscontrole