Professionele foto’s – een must voor jouw drukwerk

professionele foto's blog

Professionele foto’s

De professionele foto’s voor drukwerk die jij gebruikt, bepalen voor een belangrijk deel de kwaliteit van dit drukwerk. Met een uniek concept helpt DrukwerkExpert je hierbij: Ontwerp jij zelf je promotiemateriaal in onze online editor, dan kun je kosteloos professionele foto’s toevoegen uit onze beeldbank.

Kwaliteit van eigen foto’s

Naast de professionele foto’s voor drukwerk die je uit onze beeldbank haalt, kun je ook eenvoudig eigen materiaal uploaden. Maar let op: een foto die je op internet hebt gevonden, is meestal niet geschikt. Dit heeft te maken met de kwaliteit. Foto’s en andere illustraties op internet, kennen meestal het bestandsformaat JPG of GIF. Het aantal beeldpuntjes per inch van zo’n fotobestand is erg laag. Gebruik je zulke foto’s voor drukwerk, dan haal je daarmee de kwaliteit van je flyer, brochure, kalender of poster sterk omlaag. Bij eigen illustraties is 300 puntjes per inch (dpi) de minimum eis. Ook moet je bij materiaal van internet goed letten op de rechten die erop kunnen rusten.

Produceer zelf haarscherp drukwerk

Kies je foto’s voor drukwerk uit onze beeldbank, dan ontwerp je heel relaxt. Je produceert haarscherp drukwerk en laat jouw relaties genieten van professionele composities. Het vinden van de juiste foto is heel gemakkelijk. Je tikt gewoon een zoekterm in en met één druk op de knop tover je de mooiste opnames op je scherm.

Ontwerpen met gratis gebruik van een professionele beeldbank, vormt een uniek concept. DrukwerkExpert verschaft je hiermee mogelijkheden die bij andere online drukkerijen verborgen blijven. De gekozen foto’s voor drukwerk kun je laten terugkeren in de complete lijn van promotieartikelen die jij gebruikt. Dit levert een uniforme uitstraling op en brengt jouw bedrijf op een hoger plan.

Vraag jij je af of het gebruik van foto’s voor drukwerk uit onze beeldbank moeilijk is, kijk dan even naar onze korte instructievideo. Eenvoudiger kan haast niet! Kies jij ook voor een professionele uitstraling? Maak dan gebruik van onze toegepaste designs en versier die kosteloos met de haarscherpe foto’s voor drukwerk uit onze beeldbank!