Effectief reclame maken met een rollup banner

roll-up-banner

Of je nu een kapperszaak hebt, een schoonheidssalon, een restaurant of een band, met een rollup banner maak je effectief reclame en vergroot je de zichtbaarheid van je onderneming, je producten of je diensten. Een rollup banner is mobiel en plaats je eenvoudig binnen, buiten of op locatie op een beurs of andere evenementen.

Doelgericht reclame maken

Iedereen weet dat reclame maken voor je producten en diensten belangrijk is. Het is dan echter wel van belang dat je doelgericht reclame maakt. Een advertentie voor feestslingers voor kinderfeestjes in een elektrotechnisch maandblad zal waarschijnlijk alleen maar geld kosten en niets opleveren. Een rollup banner is een relatief kleine investering en jarenlang te gebruiken om reclame te maken. Daarnaast is de banner zeer mobiel en eenvoudig te installeren waardoor je op elk gewenste plaats reclame maakt voor je product of dienst. Plaats de roll-up banner bijvoorbeeld in je winkel, buiten voor de deur of naast een beursstand.

Professioneel imago

Naast reclamemiddel draagt een rollup banner ook bij aan het professionele imago van je bedrijf. Door aandacht te besteden aan een mooi logo, een goede naam en een strakke vormgeving van je interieur en exterieur maak je een goede indruk op je bestaande en potentiƫle klanten. Door altijd en overal professioneel voor de dag te komen met strak ontworpen brochures, visitekaartjes en rollup banners als achtergrond laat je zien dat je een serieuze onderneming bent waarvan kwaliteitsdiensten en -producten van verwacht mogen worden!

Ontwerp zelf je rollup banner

De vormgeving van je rollup banner heb je zelf in de hand. In de online applicatie op de website van DrukwerkExpert kun je namelijk zelf je rollup banner ontwerpen. Je kiest eerst het formaat van de banner en kunt direct beginnen met het ontwerpen van je eigen rollup banner. Binnen het ontwerpprogramma heb je de mogelijkheid om afbeeldingen up te loaden, kleuren van de achtergrond en kaders aan te passen en tekst toe te voegen en te bewerken. Binnen een mum van tijd heb je een strak design voor een rollup banner op je scherm. Als je tevreden bent met het design wordt de banner gedrukt en gratis verstuurd.

Ontwerp vandaag nog je eigen rollup banner en professionaliseer je onderneming. Een rollup banner is een kleine investering in een effectief reclamemiddel dat jarenlang meegaat!